Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/060

Zomers weer dus gewoon rustig aan doen en genieten

Vrijdag 5 mei
Was een rustig dagje eigenlijk, gewoon wat uitgeslapen, in de zon gezeten en boodschappen gedaan.
Mijn vader werd opgenomen ter voorbereiding van zijn operatie as dinsdag.
In de avond hebben we zijn vrouw (Yvonne) opgehaalt en zijn we op bezoek geweest, na het bezoekuur hebben we met zijn drietjes nog even gezellig koffie gdronken in de tuin bij ons, hierna hebben we Yvonne naar huis gebracht.
Wij hebben toen nog een film gekeken en zijn naar bed gegaan.

Zaterdag 6 mei.
De dag begon met lang uitslapen en daarna lekker in de tuin zitten, Johannes heeft wat gerommelt met onkruid en platnen verzorgd.
De tuin is echt heel mooi ik geniet er vollop van.
In de middag naar het centrum geweest voor boodschappen en in de avond weer naar bezoekuur van Pa.
Yvonne was er en mijn broertje was er nu ook, was best gezellig ondanks de situatie.
Na het bezoekuur heben Johannes en ik samen onze eerste BBQ gehouden dit jaar, Heerlijk.
Ben erg blij met het mooie weer, de natuur schiet vol en alles komt tot leven.
Na de BBQ heben we weer een mooie film opgezet en zijn we nog achter onze pcs gekropen en dat had tot gevolg dat we pas tegen 3 uur naar bed gingen ha ha ha
We zaten gezellig met bekenden op msn en hadden lol en dan gaat de tijd erg snel vind ik altijd.

Zondag 7 mei
Lekker laat op kon ook niet anders we gingen er veels te laat in, dus voor je het weet is het dan weer 11 uur.
Vandaag heb ik ook niets bijzonders gedaan ....buiten gezeten in onze tuin en bij de buren even wat gedronken en gezellig daar in hun tuin gezeten en lekker gekletst.
We zijn in de avond wederom naar Pa geggaan, was nu drukker naast Yvone en mijn broertje was er nu ook een goede vriendin van hun (Yvet), het was wel even gezellig zo.....lekker aan de cappuccino hmmmmmm
Na het bezoekuur zijn Johannes en ik weer gezellig bij de BBQ gaan eten en hebben we na het eten de tuin gesproeit alle nieuwe aanwinsten moeten even wat water hebben en dan is sproeien een snelle en goede oplossing.
Vervolgens hebben we het aquarium een beetje verschoont, wat vers water erbij gedaan en de planten gesnoeit, hij is nu weer mooi helder en het gaat ongelovelijk goed met de vissen die tevens enorm groot worden.
Na alle uurtjes zon die ik van de week heb geahd moet ik weer concluderen dat er weinig kleur op me zit, wat rood was is weer normaal en bruin worden is er niet bij, maar het is wel lekker in de zon.

Vanavond gaan we betijds naar bed morgen is het weer zover dan gaan we naar Rotterdam voor een nieuw infuus nummer 8, dat wordt dus weer een lange dag met veel kilometers reizen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.