Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/060

Den Haag

Johannes is meegeweest naar Nieuwerkerk en sliep daar ook, overdag was hij druk in Den Haag om zijn huisje te witten dat is best wel veel werk, maar hij heeft de badkamer, woonkamer al 1 keer gedaan.

Het ziet er al heel mooi uit en we moeten het nog een keer doen om het echt spierwit te laten zijn.

Terwijl ik met de taxi op en neer ging naar het Erasmus was Johannes dus erg druk in zijn huisje, de nachten en avonden was hij wel bij mijj in het hotel, was gezellig ook al was ik steeds doodop.

Verder weingi te melden op dit moment we zitten in mei en zijn blij dat het lenteweer er goed aankomt nu kunnen we verder met onze tuin, die echt steeds mooier wordt.

Onze vriend Paul die in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een ongeval is maandag opnieuwe geopereerd aan zijn rechter pols nu.
Zijn linker gaat nu goed, ik ben nog langs gegaan maandag maar hij was nog op de verkoeverkamer.
Links had hij een gecompliceerde (open) breuk aan zijn elleboog en een gebroken pols en rechts een nare polsbreuk.

Dinsdag sprak ik hem wel en hij zag er heel goed uit, lekker gedouched en opgeknapt en twee armen in gips, rechts met mitella, links steekt recht vooruit.
Knap onhandig voor hem de komende weken en daarom ben ik blij dat ze hem toch naar huis laten gaan, een beter geneesmiddel is er niet voor Paul lekker bij zijn vrouw Ria en hun kids, die hebben nu ook vakantie.
Heel veel sterkte met je herstel Paul en familie!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.