Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/060

Medicijn testen W12

Gisteren was het weer zo ver, naar Rotterdam afgereisd en aan het infuus. Jan een maatje van me die in andere groep zit was er ook even , dat maakte het erg gezellig.

Prikken gaat steeds moeilijker, wordt er nu zelfs beroerd van misselijk en duizelig, ben ik niet gewent van mezelf, heb nog nooit problemen gehad met bloedprikken of een infuus. Inmiddels heb ik dus 2 zeer pijnlijke armen en overweegt men om een buisje te gaan plaatsen voor de rest van de infusies. Ik moet hier maar eens meer over gaan lezen en opzoeken, weet niet of ik dat wel wil eigenlijk, maar op deze mannier wil het dus ook niet echt.

Op zich ging het infuus prima, de naald veroorzaakte wel veel pijn en dus meteen na het infuus mocht die er uit.

We moesten de nacht blijven omdat men geurende 16 uur na het afronden van het infuus met regelmaat bloed kwam afnemen.

Een vriend van ons kreeg dinsdagavond een ongeluk met zijn fiets en werd dus na een operatie ook opgenomen daar in het ziekenhuis dus ben even op bezoek geweest. Paul sterkte met je herstel, en Ria en kids uiteraard ook. Paul heeft gebroken pols rechts en links een verbrijzelde elleboog (open breuk) en ligt dus nu met twee armen in het gips.

Na een nacht waarin ik geen oog heb dichtgedaan maar heb gelezen en films heb gekeken via de PS2 die ik mee had was ik vroeg klaar en ging ik als laatste weg en dat was 9 uur.

Volgende week hebben we de grote test dagen, ik moet dan maandag en dinsdag voor de onderzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.