Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24apr/060

Uitbreiding voor de Playstation 2

Vandaag besloot ik iets leuks voor mezelf te kopen, ik wilde dus dolgraag een portable dvd speler hebben. Ik wilde die dan meenemen naar Rotterdam als weer eend ag infuus zou hebben, beter dan tv huren waar niets op is, gezien ik nog zeker 20 dvds heb liggen die ik nog moet kijken. Tijdens het shoppen zag Johannes iets veel slimmers, een LCD scherm voor mijn playstation 2.

Dit scherm bevestig je aan de playstation en dan heb je dus een groot beeldscherm en dat maakt je playstation portable en zo kun je ook in de auto en onderweg spelen. De playstation 2 bevat een dvd speler dus nu kan ik spelen en dvd's kijken onderweg of waar ik wil. Er zit een autolader bij dus zelfs als we lange ritten maken kan ik spelen of een film kijken

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.