Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12apr/060

Medicijn testen W10

Vandaag was het weer zover........dagje Rotterdam. Taxi haalde me op tijd op en ik was dus ruim op tijd in Rotterdam. Vandaag geen onderzoekjes, bloed geven of urine nakijken enkel maar het infuus en controleren van vitale functies (bloeddruk - hartslag - ademhaling) tijdens infuus en wederom na 2 uur wachten als het infuus klaar is. Heb me vermaakt met lezen en spelen met de gameboy. Het eten was lekker zalm met wortels en aardappel puree, jummie Nu hebben we weer 2 weken vrij en dan gaan we even heel vaak en hard aan de slag, maar dat lezen julie dan wel De taxi was vroeg dit keer en ik was dus rond half 9 al thuis. Dit was dus het 6e infuus nu is de tijd om eventuele reacties te krijgen dus aangebroken, maar goed ik heb nog geen bijverschijnselen en het gaat verder allemaal wel goed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.