Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11apr/060

Slaapkamer is af!

Gisteren kwamen er een stapel dozen en dat was een bouwpakket voor de 2 nieuwe kasten voor in de slaapkmaer. Johannes heeft ze meteen in elkaar gezet, was even werk maar ze zijn erg mooi.
Toen we ze op de plaats hadden waar ze moesten komen heb ik ze schoongemaakt en ingeruimd. Hierna de tv, dvdspeler en de door johannes gewonnen boxenset erop gezet en hoppa wat een mooie slapkamer is er nu. Meteen een mooie dvd gekeken vanuit bed, lekker rechtop zitten want de bedden zijn electronisch verstelbaar (seniorbed) dit is echt super heerlijk! De logeerkamer is ook al helemaal af en de laatste slaapkamer bijna, daar moet nog 1 kast bij en die komt volgende week als we alle grote dingen uit Den Haag gaan ophalen met een busje. De woonkamer is ook bijna af mist enkel nog buro voor Johannes en ook die komt volgende week. Daarnaast meoten we nog de schrootjes vervangen en hier witten maar dat is iets voor na ons huwelijk, je kan ook niet alles tegelijk vernieuwen. Het is echt ons huisje en het wordt steeds mooier.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.