Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/060

Uitslagen zijn bekend van mijn vader

Vandaag was dan de dag dat mijn vader de uitslagen zou horen. Het is best positief, want men gaat hem opereren vlak na pasen zal hij een oproep gaan krijgen. Met pasen gaat hij met zijn vrouw eerst nog een paar dagen genieten in Maastricht met vrienden. In de komende weeek nog wat gesprekken met de arts en dan zal na pasen een oproep volgen om de tumor operatief te verwijderen inclusief zijn nier. Het zal een zware operatie zijn, maar de kansen zijn gestegen dat hij het kan halen. we wachten nu vol spanning op de oproep en dan maar hopen dat alles goed gaat en voorspoedig zodat het inderdaad zo is dat hij nog wat langer bij ons kan blijven.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.