Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/060

Positief en Negatief naast elkaar……..

Johannes zijn zus is afgelopen maandag geholpen aan haar heup, ze heeft een nieuwe gekregen. Alles is goed gegaan en gaat goed, nu moet ze herstellen en revalideren. Heel veel sterkte Ina! Ik heb mezelf getrakkeert op een Gameboy Advanced, artic blue met het spel Rayman 3.

Nu kan ik tijdens de testen mezelf vermaken met spelen..........dat is leuk en dan gaat de tijd een stuk sneller. Nu wat minder leuk nieuws........Gizmo ons ratje gaat vandaag zijn laatste dag in. Na der zusje Missy heeft ook Gizmo een gezwel en kan ik niet langer beoordelen of ze nu wel of geen pijn heeft, het meeste wijst erop dat ze wel degelijk pijn heeft. Ze is super aggressief en ik kan dus neit even pakken om te kijken hoe het ervoor staat, ze bijt en valt werkelijk aan als je in de kooi komt. Soms als ze ligt kraamt ze allerlei rare geluiden uit en behoorlijk hard lijkt wel een soort gillen. Ze is nooit zo knuffelaartje geweest als MIssy maar dit is echt te gek, ik kan haar nu niet meer verzorgen zoals ik zou moeten. De dierenarts zei dat het heel goed kan komen daardat ze veel pijn heeft of last van ziek zijn (kanker). Gisteren heb ik besloten om haar vandaag te laten inslapen en verder lijden te besparen. Bye Bye Gizmo, hoop dat ik je op deze mannier veel lijden bespaar. Gizmo is bijna 2 jaar dat is ook zon beetje de gemiddelde leeftijd van een tam ratje. 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.