Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mrt/060

Medicijn testen W8

Het was dit keer het 5e infuus, tijd gaat snel. Deze wek moesten we weer bloed laten afnemen en urine laten onderzoeken. Verder een gesprek en lichamelijk onderzoek met de Professor W. De infuuszakken waren er rond 13.15 uur en om 13.30 uur lag ik er al aan. Omdat de hele tijd liggen mij veel pijn oplevert en lage bloeddruk heb ik besltoen dit keer maar te blijven zitten heel de tijd op de rand van het bed, bloeddruk bleef goed en heb tussendoor een uurtje liggen rusten. Om 17.00 uur was alles klaar even nog een kleine 2 uur wachten voor de laatste controle van de vitale functies. Ik heb geen bijwerkingen of iets in die trand gemerkt tot nu toe. In W12 zullen we daar misschien iets meer van mekren omdat we dan ook alle testen weer krijgen, metingen en dat soort dingen. Tevens moeten we dan ook weer een nacht blijven omdat ze dan steeds bloed zullen gaan afnemen. Maar goed daarover hebben we het tegen die tijd wel weer.......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.