Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mrt/060

Mayumana

We zijn naar Mayumana geweest en dat was werkelijk een heerlijk avondje uit! Het was in het Oude Luxor theater in Rotterdam.

MAYUMANA is een combinatie van acrobatiek, pantomime, dans, zang, humor en bovenal heel veel energie. Er wordt overal op gedrumd, behalve op trommels. Naast de lege olieblikken en andere accessoires blijken dijbenen, gezichten en voorhoofden eveneens zeer geschikte alternatieven te zijn. Bezoekers van MAYUMANA worden volledig ondergedompeld in dit spektakel vol virtuoze ritmes, humor, variatie en 'tribal energy'. Tien jonge mensen uit alle windstreken trainden maandenlang om een spectaculaire show neer te zetten. En dat is er wel van af te zien. Zonder training waren deze mensen nooit zo goed op elkaar ingespeeld en had de timing nooit zo perfect kunnen zijn. De show is door meer dan drie en een half miljoen mensen bezocht en mag dus met recht een groot wereldwijd succes genoemd worden! MAYUMANA, no limits, no rules! MAYUMANA is great fun!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.