Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/060

Welkom op pijnackerhordijk.web-log.nl

In het jaar 2000 ontmoette ik op een forum MijnMening, zelf noemde ik me toen Engeltje. We discusieerden over neiuws en andere dagelijkse zaken. Onze denkwijze lagen een groot deel in dezelfde lijn dus in 2002 begonnen we met mailen en MSN. Al snel stapten we over op de telefoon en het gevolg was urenlange gesprekken, erg gezellig. Uiteraard wilde we elkaar een keer in het eggie gaan ontmoeten en dus op 31 januarie 2004 gebeuerde dit in Eindhoven. In Eindhoven woonde zijn moeder waar hij elk weekend heen ging, omdat ze in een verzogingshuis woonde tijdelijk voor revalidatie. Het was echt heel gezellig en dus bleven we elkaar sinsdien elk weekend opzoeken en op 27 maart 2004 begonnen we een relatie. MijnMening die dus eigenlijk gewoon Johannes heet woont zelf in Den Haag en ik in Lelystad en tussen deze drie huizen pendelde we gezellig heen en weer. Op 16 november 2004 overleed helaas zijn moeder en viel er ook een huis voor ons weg. Vanaf dat moment wisselden we waar we woonden dan in Lelystad en dan weer in Den Haag, daar had Johannes nog 2 poezen wonen die we op 22 juli 2005 naar Lelystad hebben verhuisd zodat ze veel minder alleen hoefde te zijn. Door mijn handicap kan ik beter in Lelystad uit de voeten, daar is alles aangepast en heb ik alles om zelfstandig alles te ondernemen. Zaterdag 5 november 2005 heb ik Johannes ten huwelijk gevraagd en op 29 november 2005 zijn we op het stadhuis van Lelystad in ondertrouw gegaan. De trouwdag zal gaan plaats vinden in Dronten op 9 september 2006. Momenteel zijn we druk met de verhuizing bezig, want op 1 juli 2006 zal Johanes officieel in Lelystad komen wonen. We hebben net onze gezamelijk homepagina online gezet http://www.pijnackerhordijk.nl/ Om in dezelfde stijl ook met dit web-log door tegaan heb ik een nieuwe aangemaakt en vanaf vandaag zal ik daar gaan loggen over ons leven samen. http://pijnackerhordijk.web-log.nl/ Het web-log zeehondje zal blijven bestaan , maar er wordt niet meer gelogd.......ik hoop jullie allemaal terug te zien o ons nieuwe web-log. http://pijnackerhordijk.web-log.nl/

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.