Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14feb/060

De Albert Heijn (AH) in de bocht

Was net even snel naar de AH gegaan om wat koffiepads te kopen en wat ik daar nou weer tegen kwam......

Overal in de winkel grote stickers fel gekleurd met de teskt definitief in prijs verlaagd en jawel ook de Senseo kooffiepads, die met smaakje en 10 pads per pakje zijn verlaagd in prijs, vanaf nu betaal je nog maar 1,75 euro.

Klasse meneer AH want voor deze prijsverlaging betaalde ik bij U slechts 1,69 euro per pakje en grappige is dat staat ook nog op het oude prijskaartje onder het artikel.

Bij de kassa heb ik wel opmerking hierover gemaakt ze wist de nieuwe prijs maar toen ik haar confronteerde met de oude prijs vroeg ze of ik het zeker wist en dus heb ik haar aangeraden maar eens te gaan kijken op de oude prijskaartjes.......heb dus uiteraard niets meegenomen uit de Senseo serie.

Leve de AHdie let op zijn eigen kleintjes.......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.