Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jan/060

Op naar de herkansing

Vandaag was dag 1 van eigenlijk 2 test dagen voor de trials van het medicijn testen.
Ik zou vnadaag de testen doen en dan als ik de criteria zou halen moest ik het morgen nog eens doen om zekerheid te bieden.
Als ik beide dagen de criteria had gehaalt had ik volgende week al aan het infuus gelegen voor de eerste toediening, maar helaaas...........

Helaas zijn we terug in Lelystad........dit was niet echt de bedoeling uiteraard.

Het liep voor mij wel goed vandaag, was zwaar al die testen en het eindigde met een gesprek om te zien of je de criteria wel had gehaalt.
Helaas heb ik die op 驮 na een longfunctie onderdeel.
Je meost blazen eerst zittend (test A) daarna liggend weer een blaastest (test B).
De uitslag van test A mocht niet boven de 80% zijn, dat had ik in orde maar test B moest teminste 10% lager zijn dan test A en dat was bij mij maar 9.8%.
Criteria zijn criteria en dus ben ik naar huis gestuurt.
Ik mag 驮 keer een herkansing en dan moet ik de dagvandaag helemaal overnieuw doen en dat zal nu as maandag gebeuren als ik het dan haal moet ik dinsdag weer en als ik die ook haal mag ik alsnog meedoen aan de test medicatie en starten op woensdag......dus dan ben ik meteen heel de week in Rotterdam.
Als ik maandag of dinsdag het niet haal lig ik eruit en moet ik wachten tot de medicijnen ooit zijn goedgekeurd.

Telleurstelling is groot maar ook dubbel want mijn longen zijn er dus niet heel ernstig aan toe.
maar goed ik wilde heel erg graag meedoen en nu staat dat echt op losse schroven, want ik heb hier weinig invloed op je blaast zo hard je kan en het is niet mogelijk zelf invloed uit te oefenen om die me 0.2% te veranderen dan loop je wer risico om aan de andere kant eruit te vallen en buiten de marges....kortom afwachten hoe het as amandag gaat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.