Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/060

Stem op Dennis en Josie geef bekendheid aan de VSN

Wellicht kent u de CD Before I'll be gone van Dennis Kouijzer. Misschien heeft u net als 3000 anderen de CD zelfs gekocht. U kunt nu met 驮 muisklik de CD en spierziekten meer bekendheid geven.

Dennis Kouijzer schreef een prachtig nummer: Before I'll be gone. Het is min of meer zijn afscheid van het leven. Het nummer is indrukwekkend vertolkt door Josie Kneepkens. De opbrengst van de CD gaat naar de VSN. U leest hier meer over in een eerder nieuwsbericht.

Via de website van de NCRV wordt ongekend talent gepromoot. U kunt helpen om Josie en Dennis tot bekende Nederlanders te maken. Stem op Dennis en Josie, zodat ze op nummer 驮 van de lijst komen te staan.

Voor de VSN en spierziekten betekent dat ook weer meer bekendheid. Met de steun van alle VSN leden moet dat kunnen lukken. Ga naar de website ongekend talent en breng (op de rechterzijde van de pagina) uw stem uit. Het kost u een muisklik. U kunt daar ook het hele nummer afluisteren en u kunt een reactie geven op het nummer. Doen!

www.ongekendtalent.nl/clubs/clubstek/clubstek.asp?clubid=17244

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.