Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jan/060

Welkom in 2006!!!

Ik wil om te beginnen iedereen de beste wensen doen en hoop dat een ieders wensen in vervulling zullen gaan in 2006!

Elke jaarwisseling blik je terug wat heb ik gedaan, bereikt en wat juist niet.

Over het geheel gezien was 2005 een fijn jaar, ondanks de ups en downs.
Mooie momenten en minder mooie, maar het jaar 2006 heeft ook weer veel in petto voor mij.

Dit jaar gaan we samenwonen en daarna gaan we trouwen dat zijn spannende dingen die toch wel groot deel centraal zuleln staan in 2006.

Ook zal in januarie eindelijk worden gestart met de screening omtrend het nieuw ontwikkelde medcijn voor mijn tot nu toe ongenezelijke spierziekte.
Als ikde screening haal zal ik gaan deelnemen aan deze trials, zoals me die zo mooi noemt.
De trial zal dan ook groot deel gaan uitmaken van mijn leven een jaar lang en ik zal daar dus regelmatig over gaan schrijven.

Ik heb heerlijke feestdagen achter de rug, met kerst zaten we samen in een Hotel in Maastricht en de oud en nieuw vierde we thuis samen met mijn moeder, Tloes (2e ma) broertje en zijn vriendin.
Het was een rustige avond en erg gezellig.

Uiteraard ging ik met gedachten weer terug naar mijn vriendin Lisette die op 29 december 2003 overleed, ik hoorde dat toen op 31 december door omstandigheden.
Nu twee jaar later voel ik het gemis nog steeds.......zeker nu er zoveel staat te gebeuren in mijn leven, trouwen en medicijnen testen.
Lisette ik mis je nog steeds mar weet dat je geniet van je welverdiende rust en van waar je ook bent zal je op jouw mannier wel mee genieten van alels wat ik hier nog mee maak en waar ik zeker van weet dat jij het graag had willen meemaken.
De tijd vliegt aan ons voorbij......het is alweer 2 jaar maar het voelt als de dag van gisteren dat ik hoorde dat jij er niet meer was.

alle goede herinneringen blijven,
... maar er komen geen nieuwe meer bij.
*huggs & kisses*

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.