Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6dec/050

stuur aub een kaartje naar Mitchell Ros

Vandaag kreeg ik van een bekende de vraag of dit in mijn site geplaatst mocht worden, ik vond het zo aangrijpend dat ik heb besloten het ook in mijn weblog neer te zetten, in de hoop zoveel mogelijk kaartjes te krijgen voor Mitchell Ros

Hallo iedereen,

Sommigen van jullie weten het al,maar de meesten niet dus zal ik eerst even met een uitleg beginnen.

Een paar jaar geleden is bij Mitchell,een neefje van ons hersenstamkanker ontdekt.Hij heeft toen diverse operaties gehad enz,enz.Hij is er zogezegd weer bovenop gekomen,dus kon weer aan de opbouw van zun jonge leventje beginnen.
Nu bleek bij een controle dat de kanker weer terug was.Dus weer chemo,alleen nu 10 x zo zwaar als de eerste kuur.Deze week zou hij met bestraling beginnen,ware het niet dat hij halverwege vorige week met spoed in het ziekenhuis is opgenomen.Zijn darmen hebben het begeven en vermoed wordt dat er daar ook iets zit wat er niet thuis hoort.Hij heeft nu ook allerlei infecties en alleen zijn ouders mogen bij hem op visite
Zondag is hij voor het eerst weer ff bij geweest.Helaas zegt dit nog weinig.Natuurlijk hopen we allemaal dat hij er weer helemaal bovenop komt,maar voorlopig ligt hij nog in het ziekenhuis en kan niet eens lopen.De lieve schat is pas 9 jaar.

Ik heb dan ook het verzoek aan iedereen om hem een kaartje te sturen.Als je er niet aan mee wilt doen begrijpen we dat natuurlijk ook.Je hoeft echt geen lange verhalen op het kaartje te zetten,alleen je naam is al voldoende,het gaat tenslotte om het gebaar en je maakt Mitchell er erg blij mee en steunt uiteraard ook zijn ouders.

Doorsturen van dit mailtje is toegestaan,hoe meer kaartjes hoe liever!!!

Mitchell Ros
Juliana Kinder Ziekenhuis
Unit 2 Kamer 15
Sportlaan 600
2566MJ Den Haag

Namens mij en de familie van Mitchell alvast hartelijk bedankt!!!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.