Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4nov/050

Soms zit het tegen en soms zit het mee…………

Dinsdag hebben we een navigatiesysteem gekocht, tja mooie auto dan wil je ook wel een navigatiesysteem.
In de avond meteen naar Zwolle een vriendin Atteke van me bezoeken als verassing.
Het apparaat werkte prima en de verassing was geslaagd en dus hebben we een hele gezellige avond gehad.

Woensdag we hebben hem terug moeten brengen door omstandigheden zoals onbruikbare software cd (vette krassen) en missende handleiding)en euh men had het apparaat al uit geprobeerd en dat was niet verteld en dus was ik meteen genezen, want ik mocht hem terug brengen en dan zouden ze nieuwe sturen.
Op Internet las ik dat ze hem nergens op voorraad hadden en ik kon ook niet te horen krijgen hoe lang het zou duren, dus laat maar dan.
Nou de kosten van dat ding waren erg hoog en ik zag dat dus niet zitten en kreeg zonder probleem mijn geld terug.

Later waren we in een andere winkel en zagen daar hele andere en na goede informatie en uitleg hebben we die dan maar genomen en die bevalt nog veel beter.
In de winkel heb ik meteen maar andere pc gekocht die van mij is oud en wat traag en nu ben ik super snel en erg blij met de pc die Johannes uiteraard heeft gekocht voor me.

Thuis meten met de pc aan de slag gegaan en tjonge wat een gedoe ik kreeg Windows XP er met geen mogelijkheid op ook Windows 98 niet........veelt e laat gaan slapen was het gevolg.
ik moest in de morgen eerst naar de tandarts, brrr dat was weer geen pretje de noodbehandeling van vorige week vrijdag moest afgemaakt worden, noodvulling eruit kanaal schoonmaken en ontsmetten, foto maken en weer noodvulling erin en zonder verdoving want de zenuw was al dood.
Mijn mening is dat ik me afvroeg hoe dood dood nu was op een bepaald punt deed het alle mensen zeer maar okay klein half uur later waren we klaar en kreeg ik de mededeling dat ik dinsdag weer mag hopelijk laatste keer, want dan moet weer het zelfde gebeuren....

Hierna eerst de stress uit mijn lijf gejaagd door wat te slapen toen met de pc terug gegaan en was inderdaad iets mis, kan gebeuren kreeg meteen een nieuwe mee en die doet het perfect!!!
Heerlijk snel en ik ben er erg blij mee.
Vervolgens even met de nieuwe auto langs garage geweest om iets af te laten stellen.

Geweldig de kamer is klaar boven, qua verfwerk dan.
Volgende week komt men de Vinyl leggen en ik hoef nu enkel nog de oude vloerbedekking te verwijderen en dan is volgend weekend de nieuwe logeerkamer klaar om ingericht te worden.
Ben erg benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn.
Zaterdag komt er al iemand een weekendje logeren dus als alles mee zit slaapt die als eerste in de nieuwe kamer???.we doen ons best.

Johannes is erg blij met zijn Navigatie speeltje en ik ben dolblij met mijn nieuwe PC speeltje????.. kortom we zijn beide dolblij 😉

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.