Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29okt/050

Nieuwe auto is er!!!!

Nou gerweldig na een week van hefitge kiespijn, hielpen zelfs de pijnstillers niet meer en kon ik niet anders dan de vervanger van mijn tandarts raadplegen en jawel mooi groot feest....een zenuwbehandeling en een wortelkanaalbehandeling.
Brrr helemaal voor iemand zoals ik ik die panisch is voor de tandarts en al helemaal niet fijn vindt om dan bij een vreemde aan te kloppen, maar goed na een kleine 45 minuten was het gebeurt voor nu.
Maandag meteen naar de eigen tandarts om te zien hoe het verder moet gaan, want de kies heeft 3 wortelkanalen en deze man kon er maar bij 2 komen de andere is verkalkt ofzo.
Kortom mijn eigen tandarts moet nu beslissen of het nog een keer proberen om dat kanaal te reinigen of de kies te trekken.
voorlopig is de pijn zo goed als weg, uiteraard klopt het nu wel erg maar das normaal na zon behandeling.

Eemaal op weg naar huis hadden we gemsite oproep in telefoon en wat bleek jawel de Reanult garage de Senic was helemaal klaar en we konden hem dus toch komen halen vanmiddag.
Heerlijk hoor, ze hebben alles eerst uitgelegd en toen zijn we via een kort bezoek aan mijn moeder naar huis gegaan.........daarna zijn we naar Johannes zijn zus gereden in Wageningen en via Barneveld zijn nichtej thuis gebracht om daarna naar Lelystad te gaan.
De auto is echt zo gaaaf!!!!, rijd heerlijk en heeft allerlei heerlijke luxe voor zowel pasagier als bestuurder.
Leuke is echt dat je geen sleutel hebt maar een Reanultkaart, en die gebruik je niet eens, want je start door een knop in te drukken en je kan zodra je in de buurt bent zo je auto in, die reageert op de kaart in bepaald bereik uiteraard.
Leuke dingen zijn de automatische ruitenwissers als het regent, wat het neit deed dus dat weten we niet hoe dat werkt nog kotm wel goed in dit landje ha ha
De lichten gaan vanzelf aan op sensor, de spiegel blindeert als het donker wordt op sensor, de handrem gaat er automatisch op als je parkeert en ook weer uit, deuren gaan uitzichzelf op slot en ga zo maar door........
Kortom mooie auto en hij zit perfect, is hoog en in stap is perfect voor iemand zoals ik die moeilijk kan lopen.

Verder was de zus van Johannes erg verrast door onze onverwachte bezoekje en we heben gezellig zitten praten en koffie drinken.
Inge de dochter van Ina (zus Johannes) was er ook en die hebben we nog ff afgezet bij haar huisje in Barneveld daar komen we toch ook langs op weg naar huis en dit scheelde har weer veel tijd anders had ze met trein gegaan en dit is gezelliger, sneller en lekkerder.

De nieuwe cd van Guus Meeuwis lag vandaag ook op de mat gesigneerd en wel, daar heb ik dus lekker van genoten onderweg.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.