Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/050

Grote omslag bij mijn vader

Vannacht was een ramp pfff ging zo wie zo iets te laat naar bed toe, het was zo rond half 1.
Meteen opgeschrikt door een alarm in de straat van nieuwe buren, keihard dus even naar buiten gegaan maar niets te zien en na 5 minuten werd het stil, gelukkig.
Om vervolgens om half 4 weer opnieuw te gaan loeien verschrikkelijk dat lawaai..........hjeb vervolgens tot half 8 wakker gelegen voor ik weer weg zakte.
Werd dus meteen te laat wakker vanmorgen dus snel alles klaar gemaakt, want ik kreeg visite uit Eindhoven de oude buurtjes van Johannes zijn moeder, sinds haar overljden hebben we nog steeds veel contact met elkaar en nu kwamen ze langs.
Half 11 ging dat alarm alweer tekeer en wederom geen mens thuis en niets te zien, politie gebelt wat je hier nu mee moet die kon niet helpen, dus maar een briefje geschreven en in de bus gedaan bij de mensen.

Het bezoek opgepikt op station en lekker gelunched en gekletst met koffie en thee, het was erg gezellig.
kreeg een doos heerlijke Belgische bonbons en waardebonnen van Kruidvat voor mijn verjaardag, lief h鿼br /> Eind van de middag hun op de trein gezet en wij nog even door naar tuincentrum, ook een fout.
Het tuincentrum had de laatste dag uitverkoop 60 % korting op alles of je kar zo volmogelijk laden voor 100 euro nou dat verklaarde wel de drukte, gatver wat zijn mensen dan erg...ik heb ff rondgekeken maar het was al zo goed als leeg en dus weer weggegaan, kijk wel als ze weer open zijn in het nieuwe pand.
Door naar de Gamma, ik had een snoeischaar nodig dus daar zijn we wel geslaagd.

Thuis ff koffie en wat gerommelt toen naar ziekenhuis, grote omslag.
Ik had al gehoort dat het beter ging dus kocht een plantje en trof mijn vader zittend op de rand van zijn bed aan.
Hij was moe en voelde zich uiteraard klotuh....klonk verder heel wat beter.
Was goed aanspreekbaar en we hebben gesproken over de afgelopen week en wat er in grote lijnen had gespeelt.
Hij weet van de afgelopen week erg weinig.
Hij vertelde dat hij koffie had gehad, soep en lekker warm eten de broodmaaltijd vond hij maar niets.......maar alles was wel op.
Ik vroeg of hij misschien wat te lezen wilde of puzzelboekje misschein zelfs tv op zijn kamer, maar hij zou er toch niet genoeg naar kijken gezien de prijs.
Tja is ook niet echt betaalbaar met laag inkomen dus hebben Johannes en ik hem gezegd maakt niet uit komt wel goed wij betalen de tv voorlopig wel en toen zei hij ik ga toch snel naar huis en tja helaas ben ik daar heel wat minder zeker van.
Uiteindelijk was hij erg blij met de tv die maandagmiddag bezorgd zal worden.....heeft hij teminste afleiding.
Het is erg vreemd om iemand die zo goed als opgegeven op IC ligt, te zien verhuizen naar long afdeling en daar alleens laapt een dag lang door medicatie opeens rechtop zit en praat, eet, drinkt en communiceert met je.
Tevens is het ook een opluchting want dan is er voor nu wat vooruitgang geboekt, na het weekend gaat men verder met onderzoeken en test dan zullen er hopelijk meer echte feiten op tafel komen.

Ben halverwege het bezoekuur weggegaan, zijn vrouw, mijn broertje en de dochter van zijn vrowu waren er ook nog en das teveel voor 1 patient, mogen er maar 2 aan het bed staan.

Thuis vond ik een kaartje van de buren met een excuus en telefoonnummers om ze te bereiken, het alarm probleem zou opgelost zijn.
Nog voor ik het kaartje had gelezen ging dat rotding alweer af, dus meteen gebelt en hij was er binnen enkele minuten om het te regelen, weer rust in de tent.
Lastig hoor zo'n ding wat reageert op wind, regen of waar die ook last van had..............
Het kaartje hebben bijna alle buren gehad, dit is erg netjes en ze melden ookd at ze zich schaamde maar ja kunnen ze ook niet helpen de techniek gaat soms hun eigen gang.
Wel heel erg netjes van hun hoe ze het hebben aangepakt.

Vanavond wat gesurft op internet en in mijn eigen forum rond gehangen en daarna lekker in mijn luie stoel een film gekeken ........nu is de avond en dag ook om en tijd om te gaan pitten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.