Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/050

Lichte vooruitgang in situatie vader

Vanmorgen weer naar mijn vader geweest op IC, hij gaat iets vooruit en sliep toen we er waren, de verpleegkundige maakte hem wakker om te melden dat we er waren.

Zodra hij wakker wordt is er protest van hem tegen de appartuur en door de slang van de zuurstof kan hij niet praten en dus ook weingi duidelijk maken, gevolg is alle toeters en bellen gaan dan af.

Omdat hij zo onrustig was vannacht heeft men zijn armen vastgebonden aan het bed.
Toen hij wakker was is dat losgemaakt en hebben we hem een pen gegeven en pappier voor gehouden zodat hij dingen kenbaar kon maken.
Dit ging redelijk goed.....schrijven zonder er zelf te kijken is moeilijk, dus beetje ontcijferen en je komt heel ver.
Hij vroeg zich af waar die was en weet niet wat er gebeurt is.

Hij is een behoorlijke kettingroker en dus vroeg hij me of hij een cigaret mocht roken door een rookgebaar te maken, uiteraard heb ik nee gezegd onder de noemer van je kan niet roken je hebt zuurstof nodig nu en ligt op IC, hij gaf een blik zo van o ja en ik wil roken....dat kan hier ook hoor

Is onvoorstelbaar maar ik bergijp hem wel al jaren lang roepen artsen tegen hem je haalt de 40 niet en toen weer de 50 niet en inmiddels is hij dus bijna 60 jaar.
Hij heeft veel medische problemen en leeft zolang zijn lijf het toel aat en doet dat naar zijn wens en dat is met een peuk, een borreltje en een lekker stuk vlees op zijn bord en niemand kan dat veranderen, zelfs de artsen nu niet.
Iemand die zo rookt als hij doet en deed en dan nu al sinds maandag geen peuk mer heeft gehad tja krijgt last ervan hoop voor hem dat het mee zal vallen.

Hij heeft naar mijn moeder gevraagd en die gaat vanmiddag met ons mee, vanmorgen was mijn broertje en zijn tweede vrouw.
Mijn broetje en zijn vrouw gaan elke keer uiteraard en ik probeer zoveel mogelijk mee te gaan.

wordt vervolgd

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.