Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27sep/050

Vader op Intensive Care (IC)

Zojuist een telefoontje gehad dat mijn vader in het ziekenhuis ligt op IC.

Hij was zaterdag in elkaar gezakt en had last van zijn enkel, die blijkt nu grof gebroken te zijn en men moet hem opereren, maar door zijn gezondheidstoestand kan dit dus niet meer.
Momenteel ligt hij aan zuurstof en heeft hij 90% koolstof in zijn bloed en longen en heel veel te weinig zuurstof in zijn bloed.

Hoe het verder zal gaan is mij niet duidelijk, ik had al 10 jaar geen contact gehad en sinds een jaar of 3 zo nu en dan een kaartje en met verjaardagen.
Afgelopen zaterdag was hij op mijn verjaardag en zag er niet goed uit.

Zover ik heb begrepen kan men niets doen voor hem op dit me\oment onderzoekt men hem grondig en ga ik dus nu maar naar het ziekenhuis om te kijken hoe de stand van zaken is.

Hij heeft zelf al aangegeven dat het voor hem niet hoeft zo maar ja wat doe je als je lichaam doorgaat....................................

Ik kan me herinneren dat ik al jaren lang hoorde als uw vader de 40 haalt mag u blij zijn.....zo haalt uw vader de 50 niet en op dit moment is hij 59 jaar.
Nu ligt hjij op IC en ik weet al een tijdje dat elke hoestbui fataal kan zijn voor hem, maar nu hij daar ligt is het opeens wel heel ree묮

Ondanks alles is en blijft het toch je vader, wordt vervolgd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.