Toppie avond in HMH

Het concert was geweldig!

Er waren 5.500 mensen in de HMH, echt vol en lekker gezellig.

Het was erg gezellig je ziet wel dat de meeste enkel zijn popi nummers kennen en niet de meer serieuze nummers.
Xander de Buisonj頠trad ook op zong twee heel bekende nummers en kreeg de zaal op zijn kop, later deed hij een duet met Guus een nieuw nummer dat heet OOIT.

Ik heb heerlijk genoten van de muziek en de sfeer tot het moment dat men het nummer ’t Dondert en het bliksemt kwam, dat is een carnavals nummer en in de tekst zingt Guus : “Het regent meters bier” , nou 驮 en 驮 is bij mij twee en je raad het al …………….. bier vloog door de hele zaal en vele inclusief ik kregen gratis een vieze smerige bier douche BAH.
Ben dan toch weer blij dat men in theater geen drinken in de zaal toelaat.
Als ik iets vies vind is het drank over me heen gegooit krijgen, stonk een uur in de wind naar bier, bah bah.

Als toegift zong hij zijn nieuwe nummer de weg.

Kortom geslaagde avond was het wel en ik kijk uit naar zijn nieuwe theatertour.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie