Nog 5 nachtjes en dan………………………..

Geweldig! Deze week is om en er had niet meer fout kunnen gaan dan er al gebeurde.

Eerst mijn been, toen het ratje en dan win je een leuke prijs spel Settlers Heritage of Kings blijkt het een expansion disc te zijnd us het spel zelf gekocht en ik dacht nog zo nu kunnen we spelen………… mooi niet was mijn grafische kaart weer niet goed genoeg dus hoppa die ook maar vernieuwd (Johannes gaf hem voor mijn verjaardag) en nu kan ik spelen.

Vandaag begon het met een HD die het niet meer deed maar gelukkig kreeg Johannes hem weer aan de praat, nou mag mijn pc het voorlopig wel een keer zonder storingen blijven doen.

Ik heb qua hobby prijsvragen een heerlijke week gehad lekker veel en vooral mooie prijzen gewonnen, maar het mooiste is dat ik voor mijn neefje een Trikke heb gewonnen, ook al is hij nog te jong ik bewaar hem wel tot hij er wel op kan rijden!

Verder gaat alles zijn gangetje en is het gelukkig vandaag weer heel zonnig in de Flevopolder.

Herris mijn favo buurman heeft vandaag de laatste hand gelegd aan de schutting aan de achterzijde van mijn tuin, het is nu af geweldig!
Ik heb nu een afsluitbare deur en een mooie schutting, nu moeten we plantjes gaan planten die tegen de schutting gaan klimmen zodat je het hout over een tijdje niet meer ziet.
Ik ben zo trots op ons tuintje, wordt elke dag weer mooier.

Johannes heeft me een boek over PHP 5 & MySQl met software en al kado gedaan alvast voor mijn verjaardag.
Tijd om te gaan leren en dan gaan we mijn forum maar eens helemaal zelf beheren ipv via messageboard te werken.
Ik vind dat wel spannend, maar weet ook wel zeker dat het gaat lukken, ziet er allemaal moeilijker uit dan het is.

Senseo tijd……tot later šŸ˜‰

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie