Wereldleider Bush laat zijn eigen volk verzuipen!

New Orleans

Het is niet te geloven hoe deze wereldleider G.W. Bush overal ter wereld zijn jongens en meisjes laat vechten tegen onderukking, terrorsiten en onmeselijke situaties, maar ondertussen doet hij met zijn eigen volk hetzelfde!

In New Orleans drijven zijn jongens en meisjes dood rond, mensen zitten zonder eten, drinken of een dak boven hun hoofd.
Het water loopt door het merendeel van dit gebeid, er is nu echte chaos.

President Bush heeft te lang op zich laten wachten, waar waren de hulpverleners, sos troepen en vooral het leger.
Deze mensen hadden levens kunnen redden!!!

De burgemeester sprak luid en duidelijk en ik geef hem gelijk, hij kiest voor zijn bewoners en zal alles doen wat hij kan maar is met handen en voeten gebonden.
Gelukig kan niemand zijn mond snoeren en haalt hij eerlijk en hard uit naar President Bush, ga daar maar vooral mee door, want zonder deze harde taal was er nu nog niets gedaan!

Ik hoop dat het Amerikaanse volk nu wakker wordt en gaat schreeuwen om het leger weg te halen uit Irak en Afghanistan in ieder geval tot zijn eigen ramp is opgelost!

“Je bent voor ons of je bent tegen ons”

Mag ik dan nu de conclussie trekken dat Meneer Bush van mening is dat de mensen in New Orleans tegen hem zijn en dat hij ze daarom letterlijk laat verzuipoen?

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie