Bedankt D66 congres!!!

Het maakt blijkbaar niet uit wie je raakt in Den Haag, zo blijkt wel weer na het D66 congress.
Men gaat akkoord met het paas-akkoord en zie wie mogen er voor de kosten draaien??????

Precies mensen zoals ik…………de mensen die het al moeilijk hebben door hun chronische ziekte, financieel helemaal onderaan de ladder staan en dan nog ff lekker natrappen omdat men precee het kabinet tijdsvak wil vol maken.
Makt niet uit dat ze gezichtsverlies lijden
Maakt niet uit dat ze een stel meelopers zijn
Maakt niet uti dat ze zich laten gebruiken
niets maakt uit zolang D66 maar in het kabinet zit.

Nou mijn stem NOOIT meer D66!
Jullie hebben meer afgeaan dan wie dan ooit in Den Haag.

D66 vergeet niet onder jullie stemmers zitten (zaten) ook chronisch zieken.

Chronisch zieken moeten inleveren na ‘reparatie’ kabinet
Uitgegeven: 5 april 2005 09:57

UTRECHT – De kabinetsmaatregelen om chronisch zieken tegemoet te komen in de hoge zorgkosten pakken averechts uit. Dat stelt de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad Nederland dinsdag. Gemiddeld krijgen chronisch zieken op basis van de nieuwe regels zelfs 160 euro minder terug van de Belastingdienst.

De CG-raad liet de stichting Economisch Onderzoek (SEO) en het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel) uitzoeken hoe de tegemoetkoming van het kabinet voor 2000 chronisch zieken uitpakte. Over 2003 kregen ze gemiddeld 720 euro terug wegens hoge zorgkosten, na de ‘koopkrachtreparatie’ was dat in 2004 gedaald tot 561 euro.

NU.nl homepage
(c) ANP

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie