Crissis in Den Haag!!!

Kabinet Balkenende 2 bevindt zich weer in een crissis.

Dit keer krijgt de PvdA de schuld en voornamelijk de PvdA fractie uit de 1e kamer.

Ik snap niet waarom iedereen zo boos is op de PvdA.
VVD en CDA waren altijd al tegen de zelfgekozen burgemester en gingen in mijn ogen enkel akkoord, omdat ze met D66 een coalitie konden vormen.
D66 zou nu in mijn ogen het kabinet dienen te verlaten, men neemt ze toch niet serieus en gebruikt hun enkel om een meerderheid te krijgen.
Als we dus iemand de schuld willen geven van deze crissis moeten we bij Jan Pieter Balkenende zijn, deze heeft een kabinet op een geforceerde mannier gemaakt.

Men heeft het over politieke spelletjes van de PvdA in de 1e kamer, maar ja ik vraag me af of dat wel zo is, want het enige spelletje wat ik nu constateer is het spelletje van de CDA en VVD.
Wel een coalitie vormen en dan vervoglgens via ackterkamertjes politiek toch iets overeenkomen en dan als de tijd daar is D66 niet voor 100 % steunen.
Ik vraag me af hoeveel de CDA en VVD nu willen toezeggen om hun kabinet te redden en of ze in staat zijn dat ook nog eens waar te maken…….tenslotte draait alles om macht in Den Haag.
En D66 is nodig om macht te geven aan de CDA en VVD.
D66 denk na, denk aan je kiezers en laat je niet nog een keer “gebruiken” door deze partijen.

Ik hoop dat D66 nu voor 驮 keer achter hun standpunten blijft staan en hun poot stijf houdt, dit omdat ze dat eigenlijk verschuldigd zijn aan hun kiezers.
Daarnaast is er een akkoord gemaakt met dit kabinet en daarin staat dat ze akkoord gaan met de gekozen burgemeester en het CDA en VVD hebben D66 nu heel hard laten vallen.
Daarnaast vind ik dat D66 zijn minister dient te steunen, Tom de Graaf.

Ben erg benieuwd wat jullie denken en vinden zie de poll hiernaast (rechts) en laat het weten

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie