De lente mag komen……

Zo eindelijk loopt alles weer als vanouds…….Johannes is druk aan het werk en ik doe wat ik altijd doe, internetten en dokters bezoeken.

De revalidatie kost wel veel tijd en energie maar het schijnt wel te helpen……alhoewel ik nu nog wel veel last heb van mijn gekneusde ribben.

Verder ben ik nog steeds niet door de berg papieren en formulieren heen die ik moet invullen voor allerlei zaken…………moet nu wachten op info van derden, hopelijk schiet men nu eens op.
Je wordt van het kasje naar de muur gestuurd en van de WVG maar RIO en weer nar Zorgkantoor en nog steeds roept men in Den Haag dat het simpelere is geworden, nou zal dus wel aan mij liggen.
Mijn telefoonleverancier is op dit moment de enige die profiteert van al dat heen en weer geslinger……..want dei loopt op deze mannier prettig op.

Woensdag zijn we naar Den Haag gegaan en werden daar verwelkomt door de poezen van Johannes erg gezellig 驮 van de dames is krols pffffffffffff om gek van te worden.
Inmiddels is er eentje geholpen vorig jaar, omdat die een zware onsteking had en nu is dus besloten de andere ook maar te laten helpen.
Het zijn poezen van een jaar of 12 en ze komen nooit buiten, zijn ze ook nooit geweest dus er was geen noodzaak ze te laten helpen, maar ja nu is er nog maar een krols en dus toch maar laten doen eind van deze maand.

Afgelopen zaterdag zijn we voor het eerst weer eens naar Eindhoven geweest, naar de buurvrouw van de moeder van Johannes.
Daar waren dus niet meer geweest sinds de oplevering van het huis, was wel vreemd hoor om daar te zijn.
We hebben een hele leuke middag gehad en Bets had een hele uitgebreide buitenlandse rijstafel bereidt, met allerlei gerechten Chineze, Vietnameese en Indische gerechten, was echt heerlijk.
Met de katten van Johannes zijn moeder gaat het echt super, gelukkig maar wan tnu kunnen ze in hun eigen omgeving blijven wonen en een beter baasje dan bets kan een kat zich niet wensen.
In de avond terug gegaan naar Lelystad.
Bets bedankt voor de gezellig dag en we komen snel weer een keer langs.

Zondag lekker relaxed gedaan en dus bij de buurtjes Herris en Ria wezen koffieleuten, erg gezellig en lekker bijgkletst.
Vervolgens hebben we voor de tv gezeten en naar Sherk 2 gekeken, leuke dvd had ik uiteraard gewonnen.

Met alle beesten in Lelystad gaat het perfect….de tuin begint langzaam nieuw leven in te komen door het zachte weer en ik ben erg benieuwd hoe die er uit gaat zien dit jaar, gezien we hem vorig jaar helemaal leeg hebben gehaalt.

Ik kan dus niet wachten tot de lente komt heerlijk zon!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie