Welkom in 2005

Mijn eerste log in 2005, beetje boel laat maar beter laat dan nooit šŸ˜‰

Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor 2005 en ik hoop dat al jullie wensen uit zullen komen.

De jaarwisseling was ik in den Haag bij Johannes saampjes een heerlijke avond gehad, gecourmet, tv gekeken gepraat en zo zijn we naar het nieuwe jaa gegaan.
Na 12 uur de nodige smsjes gestuurt, mensen gebelt en uiteraard genoten van het siervuurwerk, achter glas is dat wel mooi om naar te kijken.

Uiteraard veel stilgestaan bij alles uit 2004 het verlies van Lisette en mijn schoonmoeder, dit soort mensen mis je altijd op dit soort feestdagen.

Het jaar begon dus heel gezellig en op nieuwjaarsdag naar Lelystad gereden….van vieze regen in den Haag door de sneeuw de polder weer in.
Meteen naar de buurtjes herris en Ria geweest voor de beste wensen en een borreltje.
Hebben hun pc helemaal opgeknapt en die draait nu weer heel goed, gelukkig.

Zondag naar de kerk geweest, deze diesnt werd opgenomen en zal op 16 januari as te zien zijn op tv Ned 2 om 1100uur in de zendtijd voor kerken.

Maandag begon het gewone leven weer en dus Johannes ging aan het werk en ik naar de dokter had problemen met ribben en het gebruik van mijn rechterarm.
Logisch nu blijkt dat ik 3 zwaar gekneusde ribben heb en een verekte spier/zenuw.
Goed begin van het jaar als je begint met 6 weken rust en een berg pijnstillers en geen idee hebben hoe ik eraan kom.
Maar goed hoe ik eraan kom is ook niet van belang meer, belangrijker is dat ik er zsm vanaf ben.
Hierdoor moest ik ook weer de revalidatie schema’s aanpassen en dus had ik meer vrij en zijn we al op dinsdagavond naar Den Haag gegaan.
Heb eigenlijk niet veel gedaan die week, veel op bed gelegen en af en toe wat op internet gezeten voor mail en prijsvragen.
De pijn maakt me moe en de pijnstillers maken me duf dus er zit weinig fut in me.

Zaterdag zijn we dan weer naar Lelysatd gegaan, omdat ik best wel veel moet doen qua administratie.
Een nieuw jaar houdt in opnieuw alles aanvragen en verlengen, indicaties en dergelijke.
PGB (persoons gebonden budget geld om zorg in te kopen) moet je verantwoorden en meteen opgeven aan belasting wat je je personeel hebt betaalt , uitkering moet je verlengen, belasting teruggave invullen, kwijtscheldingen aanvragen voor gemeente belastingen en tot slot moet ik ook nog nieuwe hulpmiddelen aanvragen, kortom ee hele berg formulieren invullen en nog meer kopieė® van alles maken.
Zo blijf je wel even bezig……houdt je wel mooi van de straat.

Dinsdag 4 januari was een moeilijke dag voor mij, dit is de geboortedag van Lisette en ze had nu een groot feest willen geven, 50 jaar zou ze worden…….helaas voor ons heeft ze dit niet gehaalt, voor haarzelf was er eindelijk rust en geen pijn meer.

Een hand, een woord, een gebaar doen zo goed als je iemand die je lief hebt verliezen moet De lege plek, het doet zo`n pijn maar in gedachten zal jij altijd bij mij zijn

*huggs & kisses Lisette*

Still mis you every day!!!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie