“Onaangenaam verrast” door haatzaaier in DH!!!!

Het wordt steeds gekker …………. ik hoor mensen van de LPF
oa Matt Herben in de media maar roepen dat de LPF leden zich niet de mond laten snoeren door de Islamietische organisatie die LPF leden bedreigen, de leden van de LPF zullen doorgaan in het gedachtengoed van Pim Fortuijn.
Tja dat snap ik nu wel, want die Islamietische organisatie bleek namelijk hun eigen voorzitter te zijn!!!!
Dit figuur is voorzitter van een politieke partij die in de tweede kamer en zaait haat en onrust.
Hard aanpakken en voor de gemaakte kosten op laten draaien, uiteraard de politiek uitzetten.
Dit soort mensen kunnen geen deel uit maken van hen die ons land dienen te regeren.

Mat Herben ontving dreigbrief van voorzitter LPF

Uitgegeven: 11 november 2004 10:49
Laatst gewijzigd: 11 november 2004 13:07

ROTTERDAM – LPF-voorzitter S. Moleveld (33) is woensdag door de politie aangehouden. Dat bevestigde een woordvoerder van justitie donderdag. Het Openbaar Ministerie verdenkt Moleveld ervan een valse dreigbrief aan zijn eigen partij te hebben gestuurd.

Per fax bedreigde hij vrijdag zichzelf en Tweede-Kamerlid Herben. Als afzender meldde hij een islamitische groepering.

Moleveld deed namens de LPF aangifte van de bedreiging. Hij heeft daarmee volgens het Openbaar Ministerie een valse aangifte gedaan. De politie wil de kosten van die aangifte verhalen op Moleveld. De voorzitter heeft inmiddels bekend.

Onaangename verrassing

Het LPF-Tweede-Kamerlid Herben zegt blij te zijn met het snelle optreden van de politie. Hij noemt de bedreiging door de partijvoorzitter een “onaangename verrassing”. Herben wil snel een vergadering van de LPF uitschrijven zodat de leden een nieuw bestuur kunnen benoemen. Het nieuwe bestuur krijgt de taak de partij te hervormen.

Voorzitter Moleveld had al eerder aangekondigd zijn functie neer te leggen. Hij trad aan het eind van de zomer aan toen de vorige voorzitter, Belder, moest aftreden. Hij bleek veroordeeld te zijn wegens fraude.

(c) ANP

http://www.nu.nl/news.jsp?n=439648&c=11

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie