Janis Ian was toppie!!!

Donderdag 14 oktober vandaag wel betijds op gestaan en Johannes heeft bij mij thuis gewerkt.
Uiteraard contact gehouden met moeder van Johannes, het gaat redelijk goed.
Ik moest vandaag voor de klachten aan mijn oor, soort uitslag door ontsteking die maar niet wil vertrekken naar de chirurg en zoals ik al had verwacht kan die de onsteking niet weghalen en moet ik nu dus naar de dermatoloog op 8 november, dus wordt vervolgd.
Ondertussen wordt ik helemaal gestoort van de jeuk en uitslag, de verdikkingen (bulten) die ik rondom mijn oor heb als gevolg van die onsteking………..rustig door ademen tot 8 november.
In de avond naar mamma geweest en eindelijk haar poosje Mocky ontoet lief hoor zo klein poesje, ze is erg lief en bijdehand.
Moeke 2, Loes dus was er ook nog even was leuk ff gekletst en koffie gedronken.

Vrijdag 15 oktober vroeg op Johannes moest naar Amsterdam.
Vroeg naar mijn ma gegaan om iets aan de pc te doen ze heeft een irritante richbar in haar pc die alles over hoop haalt en ook een virus variant van W32@ kortom het is me niet gelukt dat op te lossen daarvoor moet de pc dus helemaal opnieuw gedaan worden.
Ik ben even bij Ria de buuf geweest gezellig en tegen de lunch was Johannes weer in Lelystad.
Daarna samen naar Eindhoven gegaan en op bezoek bij moeder geweest, het gaat wat beter maar ze moet nog wel even blijven.
Omdat Johannes zijn moeder nu in het zieknhuis ligt moest ik mijn nichtje Petra afbellen, erg jammer, want ik had er erg naar uitgekkeen dat ze kwam logeren, maar zo is het leven en dan moet je pioryties stellen en dus gaat dan mijn schoonmoeder voor.
Uiteindelijk zijn we tot donderdag in Eindhoven gebleven, hebben haar keuken veranderd zodat er meer ruimte was en andere handige aanpassingen gedaan in huis.
Na divers hartfilmpjes, echos, fotos van longen, longpunctie en heel veel plastabletjes gaat het vocht nu langzaam weg en is ze redelijk stabiel.
Johannes heeft gesprek met haar en de arts gehad en donderdag mocht ze dan weer naar huis.
Veel telefootnjes gepleegd om dingen te regelen of na te gaan omtrend aanpassingen en zorg voor moeder.
Ze is 80 jaar en heeft een niet al te best hart dus rustig aan en dan zullen we het wel zien.
Na het avond eten donderdag hebben we haar verzorgd en op bed gelegd en zijn toen naar Den Haag gegaan.

Vrijdag 22 oktober lang uitgeslapen had ik wel nodig geloof ik, mijn heup speelt al een tijdje op wordt er nu inmiddels erg vervelend van, maar ja zal wel minder worden hoop ik ter zijner tijd.
In de avond zijn we naar het Lucent Dance theater geweest voor een concert van Janis Ian, haar nieuwe muziek is wel anders dan vroeger maar het was een mooie avond.
Een heerlijk concert en toppie sfeer, in 1993 was ze in Lelystad en toen zag ik haar voor het eerst en ze was nu niet vee veranderd wel haar muziek is anders, maar blijft mooi.

Met Johannes zijn moeder gaat het allemaal wel redelijk okay gelukkig.
Vandaag heb ik lekker gewinkelt met Johannes en op internet de prijsvragen ingehaalt en mijn mail weggewerkt, tjonge wat een spam heb je dan na een week en ach boeiend vind ik dat niet want het is selecteren en weg ermee ik lees het niet dus tja zonde van hun tijd en energie.
Morgen gaan we een dagje naar moeder in Eindhoven en dan naar Lelystad, wel prettig even in mijn eigen huisje weer……….is ook hard nodig voor mijn lieve dierenvriendjes.
Ik weet dat ze veel aandacht krijgen van de mensen die ervoor zorgen Marjan, Egbert, Sylvia, Michel en Ria en soms ook mijn moeder als ze in de buurt is, maar ja ik mis ze nu toch wel hoor de beesten, mijn eigen bedje en huisje 😉
Men zegt niet voor niets: ” Oost West thuis best!”

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie