Het wordt herfst……

Dinsdag 28 september was ik nog in Den Haag en in de avond zijn we naar Lelystad gegaan.

Woensdag 29 september ben ik vroeg opgestaan Johannes moest werken. Tegen koffietijd kreeg ik bezoek van mijn (ex) schooonmoeder was erg gezellig, lekker koffie gedronken en bijgekletst.
In de middag boodschapje gedaan en in de avond kreeg ik vrienden op bezoek Mieke en Huib, was weer erg gezellig.
Verder een beetje de algemene beschouwngen gevolgt en tja men draait en doet maar in Den Haag………knap vermoeiend.
Maakt voor mij niet veel uit as zaterdag zal ik toch gaan demonstreren in Amsterdam tegen al dit geode van Den Haag.
Ik hoop dat vele duizenden mensen dit zullen doen, want dit kabinet moet dan wel bezuinigen maar dat kan anders dat hebben de tegen nota’s inmiddels aangetoont als ik de cijfers van het CBS geloven kan en mag.
Kijk hieronder een stukje tekst dat ik in een blad las.

Als Femke Halsema het voor het zeggen heeft, dan neemt volgend jaar het bruto binnenlands product (bbp) met 0,5 procentpunt meer toe dan de 1,5 procent die is voorzien bij Prinsjesdag 2004. Dit is vooral te danken aan bestedingsimpulsen voor de lagere inkomensgroepen, blijkt uit berekeningen van het Centraal Planbureau. Bij de SP komt de groei 0,1 procentpunt lager uit, bij de PvdA en ChristenUnie wordt een extra groei voorzien van respectievelijk 0,2 en 0,1 procentpunt. Opvallend is dat zelfs de linkse partijen zich houden aan de Europese regel dat het begrotingstekort niet hoger mag uitkomen dan 3 procent van het bbp.

tot de volgende ronde……

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie