Wens U een hehouden vaart Sajeba en bemanning!

Dinsdag 27 juli was een dagje rustig aan, boodschapjes, huisje boenen en natuurlijk bij buurtje koffie leuten en naar fysio therapie geweest.

Woensdag 28 juli ben ik naar mijn tante in Rheden geweest samen met mijn 2 moeders (is hun zus), we brachten haar gerepareerde pc terug.
Het werd een gezellig dagje en alle werkte prima.
Op de terugweg heb ik de moeders getrakteerd op MC Donalds, was ook erg gezellig en we waren pas laat thuis, nog even gebeld met Johannes en toen gaan slapen.

Donderdag 29 juli vroeg op de tuinman kwam langs en begon aan de verbouwing….was erg warm weer en hij werkte in de volle zon en ging maar door.
Ondertussen bracht ik hem regelmatig een snack en wat fris en kletste we wat tijdens het werk.
Pauzes nam hij haast niet behalve als ik wat te eten bracht dan ging hij zitten at het op en meteen weer door.
Om 19.00 uur was hij klaar, terrasjes verkleint, veranderd en een heel mooi tuinpad aangelegd en alles opgeruimd en schoon.
Ik doe het hem niet na met grote grindtegels (60 X 40) in de volle zon een pad leggen van zo’n 15 tegels…….klasse werk dus!
Daarna kwam de buuf Ria en die vroeg of ik bij hun spaghetti wilde eten en dat deed ik.
We dronken samen een borreltje en Ben kwam toen ook langs en dronk een glaasje fris mee en daarna zijn Ben en ik naar mijn huis gegaan en hebben nog wat gekwekt, was erg gezellig.
Warme dag en druk geweest maar ben erg blij met het resultaat van de tuin.

Vrijdag 30 juli begon met fysio he he eindelijk nog 1 keer en dan is de behandeling als het goed is klaar, voor de humor een afspraak gemaakt om 13.13 uur op vrijdag de 13e.
Daarna lekker naar herris en Ria gegaan en heb de hele middag lekker geborreld en bijgeklets bij hun in de tuin, de andere buren hellen en Constant kwamen er ook gezellig bij.
Daarna met Ria en Herris heerlijk gegeten ben na de koffie naar huis gegaan en gelijk naar mijn bed, daar nog even Johannes gebeld maar had echt ietsje pietsje teveel op en viel meteen in slaap (oops kan gebeuren hoor was erg warm weer dat speelt wel mee denk ik ha ha ha)

Zaterdag 31 juli ben ik boodschappen wezen doen en heb me thuis vermaakt tot mijn moeders me kwamen halen we gingen naar de boot waar mijn broertje op werkt, die gaat op nieuw binnenvaartschip werken de Sajeba en die werd dus gedoopt.
Was heel leuk om bij te zijn en om e boot eens zo goed te kunnen bekijken.
Er was een leuk sfeertje en het weer was perfect, gezellig muziekje en wat toespraken en uiteraard een brekende fles champagne (okay hij brak bij de 3e keer maar hij brak wel), een behouden vaart Sajeba en bemanning.
In de avond kwam Johannes naar Lelystad en sliep hier, werd een leuke avond, samen in de tuin gezeten en hij had nog wat gesnoeid hier en daar, was trouwens heerlijk weer om buiten te zitten.

Zondag 1 augustus zijn we op tijd opgestaan en naar Eindhoven gereden zijn moeder zou die dag naar huis komen, was een gezellige dag en in de avond zijn we naar Den Haag gegaan.

Maandag 2 augustus de hele week blijf ik hier in Den Haag, Johannes werkte vandaag thuis en ik vermaakte me op de gebruikelijke manier.
Een van de poezen werd spontaan ziek, dus meteen de dierenarts gebeld voor afspraak en we konden diezelfde avond, uitslag ze moet geopereerd worden ontstoken baarmoeder.
Arme poes 12 jaar en nooit buiten geweest en nu dit…….ze vond het dan ook werkelijk niets.
We maakten meteen afspraak voor de operatie en kregen antibiotica mee.

Dinsdag 3 augustus de poes is niet blij met de pilletjes en wij maken ons wel wat zorgen.
Rustig dagje verder, even wezen winkelen met Johannes.

Woensdag 4 augustus Johannes moest naar zijn werk in Amsterdam en ik bleef bij de poesjes heb het oude papier verzameld en gebundeld zodat dat aan de straat kan worden gezet.
Verder lekker bezig geweest.

Donderdag 5 augustus vroeg op we moesten met de poes om 08.45 uur bij de dierenarts melden.
Spannend was het wel, meteen bij het wegbrengen kregen we al te horen dat we haar om half 2 mochten halen.
De ochtend was gelukkig zo om…….en we haalden de poes op, operatie lijkt gelaagd ze heeft meteen een vetbult weggehaald van de poes haar borst.
De poes was echt even de kluts kwijt na alles wat ze meemaakte, best heel zielig hoor zo ontregelde poes, maar erger was de ander poes kon niet met de situatie overweg en blies, gromde consequent tegen de geholpen poes.
We zullen afwachten hoe dit uit gaat pakken, we zijn opgelucht dat ze er weer is.

Vrijdag 6 augustus het gaat best goed met de poes, buiten de conflicten met der huisgenoot dan, maar dat zal wel overgaan hoop ik.
We zijn niet naar Eindhoven gegaan, de poezen hebben ons nu echt ff nodig en de geholpen moet 2 keer per dag medicijnen hebben.

Zaterdag 7 augustus vreemd samen in Den Haag de poezen zijn nog steeds vervelend tegen elkaar…de geholpen poes ontwijkt de andere en die blijft maar blazen en uitvallen.
Wij hebben ze toch even alleen gelaten en zijn naar Ikea geweest, hebben nieuwe meubels gekocht voor de huiskamer en hele mooie gordijnen voor de slaapkamer.
In de avond samen de gordijnen passend gemaakt.

Zondag 8 augustus zijn we betijds opgestaan het gaat iets beter tussen de twee en we gaan naar Eindhoven een dagje op e neer zodat ma naar huis kan komen, het is bloedheet weer en we hebben dus lekker buiten gezeten en gegeten.
In de auto onderweg heerlijk de airco aangehad das een verademing zeg……
Zondag avond naar Den Haag terug giegaag, de poezen gaan beter gelukkig ze hebben niet gevochten.

Maandag 9 augustus in de morgen kwam IKEA de meubels brengen en zijn we dus die in elkaar gaan zetten.
Mooi hoor echt een heel ander gezicht meteen, schitterend staat het.
De poes gaat steeds beter, ze eet, drinkt plast en poept en komt weer gezellig op schoot bij ons om aandacht vragen.

Dinsdag 10 augustus warm weer vandaag wordt steeds benauwder….later valt er gelukkig regen dat brengt verkoeling, zomer heerlijk maar dit was iets te benauwd hoor.
Zijn verder gegaan met de meubels inrichten en het oude op te bergen.
In het begin van de avond zijn we naar Lelystad gegaan, alles was daar prima in orde dank aan de buurtjes.
Johannes en ik hebben Missy en Gizmo aandacht gegeven maar die wilden liever iets lekker van ons bord, we hadden namelijk nog niet gegeten en bestelden Shoarma, dat broodje en de rauwkost vinden de dames heerlijk.
Morgen moeten we vroeg op Johannes moet werken…dus we gingen op tijd naar boven.

De week is voorbij gevlogen, het was een heerlijke week en ik heb genoten samen met Johannes, de vakantie komt er ook al aan ik kijk er naar uit weer twee weken samen, heerlijk!!!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie