Vodkalix de lollie met een echte schorpioen erin!!

Woensdag 14 juli lekker achter pc gezeten en koffie gedronken met de buurtjes.
Jeanet en Lianno waren er even, was erg gezellig kwamen de nieuwe rattenkooi bekijken.

Donderdag 15 juli begon met fysio, huisje gedaan en toen heeft Egbert me naar het station gebracht.
Johannes heeft me opgepikt en smaen zijn we naar Den Haag gegaan, onderweg even boodschapen gedaan.

Vrijdag 16 juli Johannes heeft thuis gewerkt en ik heb lekker uitgeslapen, later op de dag zijn we naar Eindhoven gereden, langs zijn moeder geweest en daarna via de winkels naar huis.Eten gemaakt en voor de tv neer geploft.

Zaterdag 17 juli te laat wakker om naar Ikea te gaan volgende week dus maar.
Ma kwam vandaag weer gezellig naar huis en we hebben ons lekker vermaakt in de tuin, Johannes heeft aardig lopen snoeien, tuin wordt echt prachtig.

Zondag 18 juli vandaag ook in de tuin in de weer geweest en verder lekker zitten kwken en koffieleuten met ma.
In de avond zijn we naar Den haag gegaan, vreemd zondag en vakantie periode en toch nog file onderweg, rampzalig is die A2.

Maandag 19 juli Johannes heeft thuis gewerkt terwijl ik heb uitgeslapen en me op de pc verder wel heb vermaakt met het doen van prijsvragen, mail en spelletjes.
In de middag even wezen shoppen en in de avond lekker samen een film gekeken.
Uiteraard kijk ik een soap ATWT (As The World Turns), Days of our lifes (Belgie 1) en soms ook nog wel eens BB (The Bold and the beautiful), maar goed als ik ze mis is het niet erg, een week niet kijken en je bent eigenlijk niets achter. 🙂

Dinsdag 20 juli Johannes bleef wederom gezellig thuis werken en ik vermaak me dan altijd wel met pc vooral msn, tv en wat lezen eventueel wat huishoudelijke werkjes.
In de avond leker samen voor de tv gehangen op de bank.

Woensdag 21 juli vroeg op Johannes moest naar zijn werk en ik ging terug naar mijn eigen stekkie in Lelystad.
Ik was vroeg thuis en ging meteen door naar mijn moeder om koffie te leuten, jawel ook zij bezit nu een Senseo heerlijk!!
Jeanet en Lianno waren er ook nog even, was gezelig.
Later terug naar huis en de buurtjes kwamen toen gezellig langs Marjan, Egbert, Michel en Sylvia.
Heel gezellig en toch ook balen ik ben namelijk Marjan der verjaardag vergeten pfff hun trouwdag niet vorige week maar haar verjaardag wel, erg !!! ook al vind zij dat echt onbelangrijk.
Nu zijn ze op vakantie maar daarna bedenk ik wel iets orgineels om het goed te maken. 😉

Donderdag 22 juli met Ria kofie gedronken en boodschapjes gedaan, administratie bijgewerkt, mijn vrienden opgebelt die ik la tidjje niet sprak om ff bij te kletsen.
Moeke 2 kwam nog even langs, wa sook weer gezellig.
Boodschapjes gedaan en mijn huisje, later ook ff het gras gemaait want dat was veel te hoog.

Vrijdag 23 juli vandaag vroeg op gestaan Johannes belt me altijd lekker wakke ris erg prettig dus ben altidj wel vroeg op, maar ja sta dan niet altijd op, lekker lezen in bed is ook fijn.
Nog snel ff het centrum ingedoken en toen nog even achter de pc van mijn tante gezeten om te kijken of het inbellen nu echt wel goed gaat, jawel dus die kan weer naar haar terug.
In de middag kwam moeke 2 langs en dronken we ff koppie koffie samen.
Mijn moeder, Jeanet en Lianno kwamen later ook nog langs om even te babbelen tot ik bijna weg moest.
Ik had een mooie opblaasboot gewonen van Milka, erg groot ding koste me wel een half uur om hem op te blazen, maar Lianno vond hem enig.
Daarna heeft Herris me even naar het station gebracht en ben ik naar Amsterdam gegaan.
Johannes pikte me op en uiteraard zijn we samen naar Eindhoven gegaan langs zijn moeder en via de winkels zoals elk weekend naar het huisje om te gaan eten en voor de tv te ploffen.

Zaterdag 24 juli weer te laat voor de Ikea, wordt nu toch wel erg hoor….maar goed in de middag kwam ma en hebben we genoten van een echte zomerse dag.
In de avond lekker nog even buiten gezeten en tv gekeken.

Zondag 25 juli nu waren we op tijd op , maar ja op zondag is de Ikea natuurlijk dicht ha ha ha
Ma kwam naar huis en het weer was echt slecht dus hebben we in huis gezeten en samen haar klerenkast opgeruimd, nuttig werk.
In de avond zijn we naar Lelystad gereden, waar ik werd verast door verse andijvie en een bord met nasi met sate voor ieder, neergezet door Ria en Herris, erg lekker en heel lief!!!
Die twee verwennen mij altijd met alles krijg ik hulp en het zijn echt twee bijzondere mensen.
Uiteraard kregen Missy en Gizmo de nodige aandacht en lekkernijen, ik verwen ze teveel ze worden groot en wat dik, moet kunnen.

Maandag 26 juli vroeg op Johannes moest naar zijn werk en ik bleef er meteen ook maar uit.
Lekker de prijsvragen ingehaalt, liep wat achter en de administratie gedaan.
Ben even naar het centrum geweest om pasfoto’s te maken, moest wel voor een nieuw paspport, heb hem op de site gezet, valt mee dit keer 😉
Mijn hulp was er en daarmee lekker zitten kwekken en later kwam mijn vaste tuinman langs om even te overleggen wat er met de tuin moest gebeuren en das heel wat, terras moet kleiner beide kanten en er moet een pad worden gemaakt van terras voor naar het terras achter.
Donderdag komt hij, dan begint hij aan deze zware en grote klus ben erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien.
Heb grote plannen met de tuin, maar goed tegen de tijd dat het meeste werk en de grootste veranderingen zijn gedaan, plaats ik wel eens foto’s van hoe het was en hoe het is geworden.
Ben ook nog even bij Ria wezen kwekken en van een andere buurman Chiel kreeg ik een keyboard om op te spelen, kan ik helemaal niet maar mijn ma wilde dat wel gaan doen, dus nu staat die hier zolang, ben benieuwd of het haar gaat lukken ik ben niet zo muziekaal.
Verder veel gedaan op internet aan prijsvragen, mail, adminsitratie en uiteraard dit log.
Johannes belde me om te zeggen dat hij een prijs had gewonnen , echt lachen, de nieuwste lekkernij: vodkalix met schorpioen.

Het wordt met de dag gekker, maar goed het is erg grappig en ik heb de indruk dat zowel Johannes als ikzelf hem niet zullen opeten 🙂
Ik kon hem daarna opvrolijken door hem te melden dat hij ook de DVD Gothika had gewonnen, daarmee was hij een heel stuk blijer denk ik :):)

Nu is het inmiddels al bedtijd en ga ik dus lekker douchen en dan slapen, morgen weer een dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie