Heerlijk drukkies

Vrijdag 18 juni kreeg ik onverwacht bezoek van Jeanet en Lianno (mijn neefje) was kort maar heel gezellig.
Vervolgens ben ik weer naar Amsterdam gegaan waar Johannes mij opwachte en we vervolgens samen naar Eindhoven vetrokken.
Is wel erg de A2 staat altijd en eeuwig vol met auto’s is gewoon altijd druk en file.
Uiteraard naar zijn moeder geweest en verder wat tv gekeken.

Zaterdag 19 juni zijn we wezen winkelen en zijn moeder kwam weer een dagje naar haar huisje, het weer was slecht dus helaas konden we niet in de tuin zitten.
Nederland speelde tegen Tjechi묠Johannes houdt niet van voetbal maar ik dus wel, we hebben dus toch smaen gekeken.
Arme Dick Advocaat die zal het wel voor zijn kiezen krijgen, maar ja je kan veel zeggen over de wedstrijd Arjan Robben had misschien beter door kunnen spelen, maar hij is wel een debutant en net 20 jaar die kort hiervoor 3 maanden lang een zware blesure had en daarbij is hij aanvaler en moest er meer verdedigend worden gespeelt, eigenlijk wel een logisch besluit van Dick ook al pakte het totaal verkeerd uit.
Dick nam he tbesluit samen met de assistentes, daarbij liet Nederland veel liggen, floot de scheidsrechter veel teveel voor ‘kleine duwtjes” terwijl hij de “liefdevolle omarming” tov van Nistelrooij niet beloonde met een penalty, nou ja we zullen het wel zien volgende week valt de beslissing in de wedstrijd tegen Letland, hou mijn hart vast en vrees dat we naar huis moeten.
Dan komt natuurlijk Johan Cruijf weer op de tv met zijn mooie praatjes, die hij altijd achteraf maakt en altijd had hij het anders gedaan, misschien heeft hij wel gelijk maar achteraf praten is altijd makkelijk, ben dus erg benieuwd wanneer we hem als bondcoach gaan krijgen of op zijn minst als assistent van…………..

Zondag 20 juni vandaag is het vaderdag hier doe ik niets aan vind ik een dag van de commercie.
Moeders kwm weer een dagje naar huis en weer liet de zon ons in de steek, was evengoed wel gezellig hoor, was een mooie natuurfilm op tv.
In de avond zijn we naar Lelystad gegaan, Missy & Gizmo maken het goed en kregen veel aandacht zijn ook twee echte schatjes hoor.
Johannes heeft in de avond mijn video, dvd speler en tv aan elkaar gekopelt, wat ik al lang wilde en mee bezig was maar het lukte niet.
Ik had een nieuwe tv en dvd speler gekocht (2 jaar geleden) van Grundig en steeds weer problemen beide zijn 5 keer terug geweest naar fabriek en nog wilde het niet, toen kwam de monteur nog twee keer hier langs om het geod te doen en nog niet dus had het al opgegeven, gefrustreerd werd ik ervan duur spul en werken ho maar.
Johannes zei ik kijk wel even voor je en begon in de instellingen te rommelen en veranderde de kabels en na een tidj je jawel hoor alles draait en werkt.
Gevolg ik ben nu dolgelukkig en zal nooit meer apparatuur van Grundig aanschaffen, NOOIT MEER!
Blij dat ik ben nu kan ik eindelijk weer dingen opnemen en mijn dvd collectie bekijken, heerlijk.

Maandag 21 juni vroeg op Johannes moet natuurlijk werken.
heb internet prijsvragen ingehaalt, administratie bijgewerkt en ben in de middag naar winkels geweest, lang Fysiotherapeut moet weer afspraak maken.
Het scheurtje in mijn kuitbeenspier wil niet genezen dus tja dan moet je weer naar de fysiotherapeut, zo gaat dat nou eenmaal.
Daarna langs Moeke 2 geweest om mijn nieuwe spijkerbroek korter te laten maken en ff bi te kletsen met haar.
In de avond wat gerommeld en tv gekeken.

Dinsdag 22 juni vroeg op want de WVG kwam mijn scootmobiel ophalen ivm reparatie en een beurt soort APK, ben dus nu ff aan huis gebonden.
Lekker bij Ria gaan koffieleuten en heb een spandoek gemaakt omdat de zoon van onze postbode 21 jaar wordt en zij zelf daar geen tijd voor heeft had ze dat aan Ria gevraagt en ach ik had niets te doen dus ben in de tuin gaan zitten tekenen en genoot meteen van het zonnetje.
Onze postbode is echt een schat van een mens en ik hoop dan ook dat ze nog lang blijft bezorgen bij ons.
In de middag heb ik thuis lekker gerommeld en verder wat tv gekeken.

Zo we zijn weer bijgepraat tot snel mensen……en sorry als jullie mij niet allemaal zoveel zien of spreken, maar ook mij dagen hebben maar 24 uurtjes en ik heb gewoon veel te veel dingen die ik wil doen, maar goed ik ben gelukkig zo en das het belangrijkste denk ik.

Bye Bye

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie