Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/040

Veel post kan leuk thuiskomen betekenen

Woensdag 5 mei bevrijdingsdag, heb hier weinig aan gedaan gewoon lekker veel prijsvragen zitten invullen op internet, tv gekeken, gelezen.

Donderdag was net zo'n rustig dagje.

Vrijdag was mijn maatje lekker vroeg thuis en zijn we uit eten geweest, we heben gewokt in een restuarant aan de A4, dat was erg lekker en gezellig.
Hierna door gereden naar Eindhoven waar we erg laat waren dus vrijwel meteen naar bed gegaan.

Zaterdag lekker lang uitgeslapen.
We zijn naar Ikea geweest daar hebben we ook meteen maar gegeten en zijn toen naar zijn moeder gegaan.
Was erg gezellig zo'n dagje, maar toen we terug kwamen bleek de droger te zijn gestopt, dus de buuf deed de was ff drogen en nu blijkt dat de aansluiting is beschadigd door sluiting, nou das in ieder geval beter dan dat de droger stuk zou zijn.
Wel vreemd want daarvoor hadden we hem al een hele was laten drogen, maar goed laten we nu hopen dat een nieuwe aansluiting het probleem oplost, want anders is de droger stuk en das wel ff een ander verhaal en kostenplaatje.

Zondag 9 mei "Moederdag" tja je kan beter altijd maar lief en leuk zijn tegen je moeder ipv 驮 dag per jaar denk ik altijd maar, nietemin hadden wij leuke potjes gekocht voor der orchidee뮬 deze vond zijn ma erg mooi.
Mijn moeder zal ik niet zien die is met haar zus (moeke 2) en nog 2 mensen naar Zuid frankrijk.
We heben wel ff ge-smsd t elkaar en het wa sslecht weer onderweg veel regen en zelfs sneeuw, maar wel gezellig.
Vandaag kwam zijn moeder een dagje naar haar huisje, we hebben verse asperges gegeten echt lekker.
De dag zelf was rustig beetje kletsen, rommelen in de tuin enzovoort.
In de avond zijn we naar Lelystad gereden, daar wachten een anrecht vol post en prijsjes me op en geloof me dat is lekker thuis komen.
Ik vond de serie Dawson's Creek altijd erg leuk en won nu de serie op dvd zowel seizoen 1 als 2, dat zijn dus 2 dvd-boxen met bij elkaar 10 dvd's 😀
Verder Idols dingen, kaartjes voor een box evennement (was op 8 mei dus helaas al geweest), een beblade prijzenpakket waarmee ik een kleinkind van een vriendin blij heb gemaakt en een leuk spel voor mijn neefje soort mens erger-je-niet al met al zo is post dus echt wel leuk....
In de avond wat mensen gebelt die mij hadden gebelt maar me niet thuis troffen en daaronder zat een vriendin karin, ze is moeder geworden een maand te vroeg maar ale is prima in orde ze heeft een lieve gezonde dochter Marieke
Karin & Martin van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met z'n drietjes, kom snel langs om te kleine gedag te zeggen.

Tot zover dus .....tot snel 8)

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.