Onderzoeken weer geslaagd afgerond.

Vrijdag heel vroeg opgestaan en naar het UMC in Utrecht geweest.
Daar is het onderzoek verder gegaan, spiermetingen duurde een uur en vielen weer mee.
Alles ging dus goed en ik ben weer tevreden.
Daarna lekker in het zonnetje gezeten voor het UMC in afwachting van mijn maatje en toen hij kwam zijn we samen naar Wageningen gegaan.
Zijn zus vierde haar verjaardag en dat was heel gezellig, lekker Chinees gegeten en gebabbeld.
In de avond zijn we samen naar Eindhoven gegaan, huisje van zijn ma beetje versierd met slingers, ballonnen en een huldebord op de deur.

Zaterdag was zijn ma echt jarig en werd 80 jaar en kwam dus die dag naar huis om het met haar buren en vriendinnen haar verjaardag te vieren.
Wij hebben de drankjes en hapjes verzorgd en ondertussen zat ik lekker in de zon terwijl mijn maatje wat rommelde in de tuin.
Was een geslaagde middag voor zijn moeder, later die middag zijn we uit eten geweest met zijn ma, zus en ma haar buurvrouw en wij zelf.
Het was erg lekker en gezellig.

Zondag lekker rustig aan gedaan, zijn ma kwam weer de dag naar huis.
Samen de auto gewassen en gerommeld in de tuin terwijl we hebben genoten van het mooie weer.
Voor de verandering zijn we zondag naar Lelystad gereden en sliepen dus in mijn huis, dit was makkelijker omdat ik maandag weer naar het UMC moest.

Maandag heel vroeg op 6 uur, mijn maatje is toen naar zijn werk gegaan en ik ben naar het UMC gegaan.
Dat was dit keer bloedonderzoek en urine afgeven voor de zwangerschapstest en uiteraard ben ik dus wederom niet zwanger.
Daarna een huidbiopt laten doen, das een heel klein stukje huid weghalen uit je arm, ik koos voor de binnenkant onderarm.
Het werd verdoofd met een zalf die moest een half uur minstens intrekken, dit heb ik vrijwillig laten inkorten tot een aantal minuten, want ik heb dit al eerder gedaan en wist dat het heel goed zonder verdoving te doen is en dus vond ik het zonde van mijn tijd.
Met een soort pen en mesje eraan dat men op je huid rondraait haalt men het los, met een pincet til je het op en dan afsnijden met mesje, voel je eigenlijk niets van soort prikje voel je.
Men maakt het wondje dicht met wat hechtpleisters en daarna werd mijn onderarm in verband gedaan, erg overdreven voor zo’n klein gaatje maar ja er mag ook geen infectie optreden.
Ook dit onderdeel ging mij dus weer goed af en nu hoef ik pas weer in juni terug te komen.
In de middag was ik weer thuis, lekker rustig aan gedaan, wat op internet gezeten in fora en vervolgens mijn verslaving uitgeoefend door de prijsvragen in te gaan vullen.
Ik wil graag dingen winen is erg leuk en lukt me ook erg goed moet ik zeggen, zolang ik er maar tijd voor maak.
In de avond even bij mijn buren geweest en mensen gebelt uiteraard ook mijn maatje.
Afspraken gemaakt voor de komende tijd, dinsdag komt Ben gezellig eten en een vriendin van mij Atteke komt koffie drinken.
Tevens ook veel mails verstuurd naar vrienden en familie.

Tot zover………..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie