Weer een week voorbij.

Vrijdag, goede Vrijdag met de trein naar Amsterdam gegaan daar haalde mijn maatje me op van het station en samen zijn we naar Eindhoven gegaan.

We hebben een leuk weekend gehad en ook hele leuke paasdagen.
Tweede paasdag lekker lang in het zonnetje gezeten in de tuin, heerlijk dat de lente eindelijk begint.
Veel gekwekt, films gekeken op DVD en uiteraard zijn moeder bezocht en de paasdagen was zij gezellig in haar eigen huisje.
Maandagavond zijn we naar Den Haag gegaan.

Dinsdag heb ik me vermaakt op internet, wandelingetje gemaakt, boodschapjes gedaan en tv gekeken.
In de avond zijn we als verassing naar mijn vriendin in Zoetermeer, Vonne geweest die echt totaal verbaasd was dat ik spontaan voor haar neus stond.
Gezellig gekwekt en koffie gedronken.

Woensdagmorgen ben ik meegereden met mijn maatje naar Amsterdam, daarna op de trein gestapt.
Ik was lekker vroeg thuis, dus kon vollop genieten van het mooie weer.
Ben eerst naar mijn moeder gegaan ff bijkletsen en toen via centrum naar huis.
Heb plantjes gehaalt voor de plantenbakken in de tuin en op balkon, die meteen ook gevult en de tuinmeubels op balkon geplaatst, klaar voor de zomer en tijd om te zonnen en genieten.
Er is ook gebelt vanwege het onderzoek naar mijn spierziekte 23 april gaan we weer een middagje erheen voor de spiermetingen en maandag 26 april moet ik voor bloed en de huidbiopt ook nog even naar Utrecht.
Een huidbiopt hout in dat men een klein stukje van de huid verwijderd voor onderzoek en het bloed is voor DNA onderzoek, beide zal in de USA gebeuren.
Meer hierover later als het zover is.

Donderdag naar de tuinmarkt geweest en lekker in de zon rondgereden door het centrum op zoek naar een orgineel verjaardagskado voor de moeder van mijn maatje, die 80 jaar wordt volgende week.
Gezellig bij moeke2 (tante) koffie geleut en met haar samen nog wat noodzakelijke boodschappen gedaan bij de supermarkt.
In de avond met mijn moeder en moeke2 naar Ben geweest.
Ben is een hele goede vriend van mij, logisch we hadden ruim 10 jaar een relatie (samenwonend), dus dan is er ook wel een speciale band.
Was heel gezellig.

Tot zover maar weer…….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie