Dag 2 onderzoek zit erop

Nou eerst even over de metingen van vannacht met dat aparaadje op de borst, slangetje naar de neus en meetgeval op je vingertopje.
Dat viel dus reuze mee, had wel af en toe wat bonje met de draadjes maar heb verder goed geslapen.

Dag 2 begon ook vroeg stond half 6 op, was toch al wakker en dacht ik ga er maar mooi uit, apparaadje afgekoppeld en opgeruimd en om 07.45 uur vertrokken naar Utrecht.
Erg leuk is wel totaal geen files vandaag of gisteren dus met 45 minuten was ik er al weer.

Buiten op een bankje lekker koppie koffie genomen met een cigaretje en lekker aan de foon met wat vrienden gebelt die me belden om me sucses te wensen, daarvoor hartelijk dank!!!

Om 09.30 uur begon het met apparaadje inleveren en meteen plassen in potje, bloedprikken in vinger en foto van de ruggewervels laten maken.
Daarna nog een keer gewoon bloedprikken.
Dit duurde wel lang allemaal, veel wachten in de wachtkamer waar ik samen met de andere deelnemer gezellig zat te kwekken en wat lol maakte.

Hij, Jan dus zoals je bij de reacties kan lezen, moest toen zijn fysio-deel gaan doen en ik had vrij tot na de lunch, heb wat buiten gezeten en gebelt, gerookt uiteraard en ben toen binnen in het restaurant gaan wachten op Jan om samen te lunchen.
Ik koos vandaag voor soep van de dag dat was chineze tomatensoep, varkenshaas met pittige zoetzure saus, gebakken aardappels en rauwkostsalade.
Het eten was weer erg smakelijk.

Na de lunch heb ik mijn fysio-deel (spierkrachtmetingen) gedaan en ook nog de longfuncties getest.

Jan was zo vriendelijk om te wachten tot ik klaar was, hij was al klaar.
Dus nog ff samen het restaurant in geggaan voor koffie en broodje kroket, beide zijn we goed door de dagen heen gekomen en beide mogen we door.
Op naar de volgende maand dan gaan we weer twee dagen, hoe die eruit zien lezen jullie tegen die tijd wel.

Jan bedankt voor de toch heel gezellige momenten die we samen hebben gehad en tot de volgende maand, uiteraard houden we contact.

Achteraf ben ik erg blij en opgelucht, het viel best mee als ik terug kijk.

Nu is het weekend en ik voel me eigenlijk best wel trots en in feeststemming.
Ik ga zo naar Eindhoven lekker lol maken bij mijn maatje, zondagmiddag weer naar Lelystad.
Zondagavond ga ik naar Bussum samen met een vriendin Wilma, we gaan naar het concert van Guus Meeuwis en dat wordt een hele leuke avond, want er worden opnamen gemaakt voor de 1e DVD van Guus Meeuwis, leuk hoor.

Tot de volgende keer……..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie